RUCK
Andre nyheter,  Arkiv

Bakkerud tok historisk plassering i Spa

Andreas Bakkerud endte på en nydelig 2. plass i helgens finale under World RX 2019 i Spa i Belgia. Se video fra finalen under.

– Det ble pole i første semifinalen i dag. Vant denne og klarte en flott 2. plass i finalen bak Timur, skriver en opprømt Bakkerud på sms fra Belgia og fortsetter: RX Cartel og jeg tok viktige poeng i sammendraget mot tittelen. Takk til alle som er med å støtte. Neste løp er i England på Silverstone F1 banen om 14 dager og da SKAL gullet hjem!

-Dette er knallgøy og spesielt moro når det skjer med vår sponsorgruppes logo på bilen, sier en fornøyd Ronny Laastad, sjef for Htb Racing og fortsetter: Vi har stor tro på Bakkeruds satsing i år og gratulerer ham med pallplassen.

Se den spennende finalen her:

https://www.youtube.com/watch?v=wihDMKOzjOo

Bakkerud selvsagt svært fornøyd med resultatet. Her er det han selv postet på Facebook:

FØLG ANDREAS BAKKERUD PÅ FACEBOOK