RUCK
Arkiv,  Eventer

Bergen Cannonball Run 2020

På lørdagens Bergen Cannonball Run deltok over 60 biler og er dermed det største Cannonball som er gjennomført i Bergen.

Koronaepidemien truet gjennomføringen av årets Cannonball Run, men da myndighetene åpnet for å samle mindre grupper var det naturlig å gjennomføre årets Run.

Tidenes båt-event til sjøs ga åpning for billøp

Per Antonesen og Knut Steen Rakner har arrangert Bergen Cannonball Run for biler og Bergen Poker Run for båter i en årrekke og beslutningen om å gjennomføre årets Cannonball i Bergen ble tatt etter et meget vellykket stunt på 17. mai.

-Vi arrangerte årets 17. mai prosesjon på sjøen i samarbeid med Politi, Bergen Havn, Bergen Kommune og ikke minst 17. mai komiteen, forklarer Rakner.
-Modellen var enkel; Alle i hver sin båt og ingen skulle nærmere enn en meter fra hverandre og vi kunne ikke se at det ville bli annerledes i bil.

LES ARTIKELEN: 17. mai, tidenes største båt-event

Vi arrangerte tidenes båt-event på fjorden utenfor Bergen

Politiet ga tommelen opp

I siste liten ble det sent søknad til Politiet i Bergen og etter kort og velvillig saksbehandling ble det gitt tommelen opp fra Politiet og lørdag morgen samlet 60 biler seg rundt arrangementet på Sukkerhusbryggen.

BA.NO: Storsamling av raske biler på Nøstet (Abo)

60 sportsbiler på Vetås hos Radøygruppen

Turen gikk via Vågsbotn og Vetås til Kilstraumen i Nordhordland for lunch for så å returnere til avslutning på Knarvik kai.

Det må rettes en stor takk til Kilstraumen Brygge AS som snudde seg rundt i siste liten og stilte med utmerket lunsj til alle deltagerne.

Se videointervju med noen av deltagerne

Bildegalleri fra turen


Bestill offisielt deltagerbilde av bilen din

Ønsker du å pryde veggen hjemme eller på kontoret og ikke minst Facebook-forsiden din med et minne fra turen?

Bestill ditt eget bilde av bilen din med offisielle logoer, navnet ditt m.m.
For kr. 200,- (ink. mva) får du tilsendt 2 stk. bilder: Et i høy oppløsning for print og et som er tilpasset forsiden på Facebook-siden din.