For en nydelig dag og for noen nydelige biler

Lørdag morgen stilte 30 biler og to motorsykler til start i årets Bergen Cannonball Run. Gjestene smilte, publikum smilte og solen smilte. Da blir det bra da!

Dagen åpnet på USF Verftet med utstilling av byens mest anerkjente mc- og bilbutikker. Her holdt vi førermøte, fikk servert kaffe og croissant og Sigar.com stilte ut sine beste sigarer.

Følgende butikker var representert: Porsche Center Bergen, Fana Bilforretning AS, Jæger Sentrum AS, Sandven AS og Harley Davidson Bergen.

Dette er den beste dagen i mitt liv!
Gutt, 9 år

Før start samlet vi alle bilene på rad og rekke på Nøstet og det må sies at var et imponerende skue av byens fineste sportsbiler og motorsykler (se foto over).
På fortauet stod en gutt på 9 år med tallerken-store øyne, imponert av store inntrykk hvorpå han kikket opp på sin far og uttrykte: «Dette er den beste dagen i mitt liv!»
Dermed var arrangementet allerede en suksess, for det kan vi fortelle deg, gutt på 9 år: Her var du vitne til mange guttedrømmer som har gått i oppfyllelse!

BA.NO: MILLIONBILENE SAMLES PÅ VERFTET

Artikkelen fortsetter under bildet

F.v. Christine Bentzen og Linn Beate Riley fra modellbyrået Riley 6 fikk teste Harley’ene.

Turen gikk videre til vakre Øystese og førerne fikk kost seg på svingete veier i pittoreske Hardanger. På veien hadde vi flere stopp for å samle gruppen, men også for å dele ut kort i det klassiske Poker Run – spillet, et spill som innebærer at hver bil må plukke med seg 5 kort på veien som til slutt danner en pokerhånd.

LES MER OM POKER RUN (ARTIKKEL FRA VÅRT BÅT-ARRANGEMENT)

Artikkelen fortsetter under bildet

Stop/Go i Eikedalen

Det knallgode, men varme været gjorde at både biler og førere hadde behov for mange forfriskende pauser underveis. Noen kjøpte is, andre tok seg et bad, men uansett hvor vi stoppet fikk vi anledning til å skryte av bilene våre;
Hundrevis av voksne tok bilder fra avstand, mens den yngre garde kom bort til oss og stilte gode spørsmål om sine drømmebiler.

Artikkelen fortsetter under bildet

Iskrem- og tissepause i Samnanger

Oppsummert var dette et meget vellykket arrangement og vi gleder oss allerede til neste år!

P.s.: Vinneren av beste poker-hånd ble Markus Haugen fra Porsche Center Bergen med noe så unikt som en «straight» på 2-3-4-5-6.

Spesiell takk til arrangørene:

  • Per Antonesen
  • Finn-Atle Haldorsen
  • Knut Steen Rakner

Linn Beate Riley fra Riley 6 rapporterer fra åpningen: