RUCK
Andre nyheter,  Arkiv

Velbrukt limousine til salgs

To kompiser fant ut at de ville delta i et ellevilt rally gjennom Europa, men de hadde ingen planer om å kjøre selv. Løsningen ble å kjøpe en limo med privatsjåfør(er)!

Stuntet startet med at de to kompisene, filmprodusenten Knut Steen Rakner og helikoptermogulen Jon-Ove Velure, ønsket å realisere en drøm om å delta i et billøp á lá Gumball. Valget falt på Pure Rally som går fra London via Amsterdam, Luxembourg, Milano, Nice, Barcelona til Marbella. Slike løp består som regel av supersportsbiler med to seter, men kompisene ble aldri enige om hvem som skulle kjøre og hvem som skulle feste, så svaret ble enkelt: De kjøpte en limousine og hyrte inn to sjåfører! Og for “image” sin skyld falt valget på søstrene Lene Marie Hauge og Inger Hauge.

Knut Steen Rakner er leder for organisasjonskomiteen til Speedball.Club og utgiftsførte hele turen som en studietur før Speedball Rally, men det var ikke godt nok – økonomisk, så de inviterte like godt med seg milliardæren Martin fra Los Angeles på en Europatur, mot en klekkelig avgift.

Hele historien fra turen er umulig å forklare, men du kan få et visst inntrykk i videoen under.
Anyway, nå er bilen for salg og du kan sikre deg en unik limo med en latterlig historie. Kanskje den egentlig passer best som russebil?!

HER KAN DU SE EN SURREALISTISK VIDEO FRA TUREN.

Kontakt redaksjonen om du gidder. Bilen er kul, går som et uvær, men trenger litt TLC!
Den er dritlang: 11,5 meter og vil koste deg ca. 100 000,-